search
Deze 4 razend spannende misdaadfilms kijk je direct bij NPO Plus
Films / Featured

Deze 4 razend spannende misdaadfilms kijk je direct bij NPO Plus

Ook in Nederland kunnen de kijkers rekenen op sterke misdaadfilms.

Op NPO Plus staan een heleboel verschillende films van Nederlandse makers, variërend van bekende misdaadfilms tot kleine, pakkende filmproducties. Check hieronder 4 Nederlandstalige misdaadfilms, die je zeker eens gezien wilt hebben.

De Heineken Ontvoering | NPO Plus



Op 9 november 1983 wordt biermagnaat Freddy Heineken samen met zijn chauffeur Ab Doderer ontvoerd. Al snel laait een psychologische strijd op tussen de succesvolle bierbrouwer en zijn ontvoerders.



Van God Los (De Film) | NPO Plus



De stiefzoon van een tandarts komt in contact met de grootste crimineel van het dorp, Maikel. Bij een overval doden de twee in paniek hun slachtoffer. Het verhaal komt terecht bij het hoofd van de plaatselijke drugsmaffia die nog wel wat kleine klusjes voor ze heeft.



De Kuthoer | NPO Plus



Columniste en auteur Femke wordt dagelijks overspoeld met anonieme nare berichten en op sociale media wordt ze dood gewenst. Op een dag is ze er helemaal klaar mee en ontvlamt de woede in haar.



Lek | NPO Plus



De jonge agent Eddy raakt verstrikt in een drugszaak nadat hij zijn oude jeugdvriend en crimineel Jack tegen het lijf loopt.

Bekijk de trailer van Lek.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen