search
Deze film doet het nog steeds boven verwachting bij Disney+
Films / Nieuws

Deze film doet het nog steeds boven verwachting bij Disney+

Vanaf dan moet het liefdeskoppel samen met de 2200 andere mensen aan boord zien te overleven.

Met een Disney+-abonnement heb je toegang tot veel goede series en films. We lichten een populaire film uit die je absoluut moet zien: Titanic.

Titanic


Het romantische drama Titanic uit 1997 heeft de tand des tijds doorstaan. Het verhaal vertelt de onmogelijke liefdesrelatie tussen Rose (Kate Winslet) en Jack (Leonardo DiCaprio). Jack is straatarm en Rose is bijna schatrijk als ze de man trouwt die volgens haar familie prima bij haar past.

IJsberg


Op de avond dat Jack en Rose hun liefde bezegelen, knalt het grootste schip dat de mens ooit gemaakt heeft (tot dan toe) tegen een ijsberg aan. Titanic zal zinken. Vanaf dan moet het liefdeskoppel samen met de 2200 andere mensen aan boord zien te overleven.



James Cameron


Regisseur James Cameron heeft zijn best gedaan om de beelden zo authentiek en realistisch mogelijk over te laten komen. Veel van het scenario is gebaseerd op navertelde verhalen van mensen die de ramp hebben overleefd.



Waardering


De film heeft een 7,9/10 waardering op IMDB en 88 procent op Rotten Tomatoes. Titanic staat op nummer vier op de lijst van best verdienende bioscoopfilms aller tijden. De film is nu te bekijken via Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen