search
Zack Snyder waagt zich aan Noorse godenstrijd in Netflix-serie 'Twilight of the Gods'
Series / Nieuws

Zack Snyder waagt zich aan Noorse godenstrijd in Netflix-serie 'Twilight of the Gods'

De voormalige DC-baas is aan boord om de veelbelovende animeserie deels te regisseren.

Voor Netflix verbeeldt de bekwame Zack Snyder een nieuwe animeserie. Twilight of the Gods zal gaan over de Noorse mythologie, met twee afleveringen van de hand van Snyder.

Volgens Deadline zal Snyder, die de serie deels heeft bedacht, samenwerken met het bedrijf Xilam Animation. Zij waren onder andere verantwoordelijk voor Zig & Sharko en Chip 'n' Dale: Park Life voor Disney+.

Weg van superhelden


Snyder heeft de serie bedacht samen met Jay Oliva, die net als Eric Carrasco zal gaan regisseren. De show wordt geproduceerd door het productiebedrijf van Zack en Deborah Snyder, The Stone Quarry.


Verder heeft Oliva meerdere animatiefilms geregisseerd voor DC. Daartoe behoren Justice League Dark, Batman: Bad Blood en Justice League: The Flashpoint Paradox.

Samenwerking


Marc du Pontavice, oprichter en CEO van Xilam Animation, zei over de samenwerking:" We zijn enorm trots om samen te mogen werken met het team van Stone Quarry, waaronder de iconische regisseur Zack Snyder. En we zijn Netflix ook erg dankbaar dat ze ons het vertrouwen geven om zijn spectaculaire visie tot leven te brengen."


Hij vervolgde: "We zullen gebruik maken van de beste 2D-animaties voor de serie, met spectaculaire gevechten en speciale effecten in de stijl die Zack's werk heeft laten zien gedurende zijn illustere carrière. Dit project is ook een belangrijke stap voorwaarts in onze ambities om onze expertise te delen in de wereld van volwassen actieseries voor een wereldwijd publiek."

Toekomst


Snyder is al langer in de weer voor Netflix met animeprojecten. Zo werkt hij nu ook aan een nieuwe adaptatie van zijn zombiefilm Army of the Dead, die de titel Army of the Dead: Lost Vegas krijgt.

Een releasedatum voor Twilight of the Gods is nog niet bekendgemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen