search
Verrassend bericht over 'Sweet Tooth' seizoen 3 en de staking in Hollywood
Series / Nieuws

Verrassend bericht over 'Sweet Tooth' seizoen 3 en de staking in Hollywood

Hoe zit het met het derde seizoen van de populaire fantasyserie nu er gestaakt wordt?

Vrij kort na de start van seizoen 2 komt The Hollywood Reporter met onverwacht nieuws over Sweet Tooth. Dit is helemaal het geval wanneer je bedenkt dat er gestaakt wordt in Hollywood.

De fantasyserie over Gus (Christian Convery) in een post-apocalyptische wereld krijgt een derde seizoen. Wel wordt hiermee het verhaal over het Hybrid-kind afgerond en is seizoen 3 dus het laatste. Verrassend genoeg hoeven de fans zich geen zorgen te maken over het filmen.

Uit de rol gegroeid


De seizoenen 2 en 3 zijn namelijk achter elkaar gefilmd. Aangezien in het verhaal de nodige kinderen spelen, wilden de makers niet riskeren dat zij uit hun rol zouden groeien. Seizoen 3 is helemaal af is bevindt zich momenteel in post-productie. De schrijversstaking zou alleen van invloed zijn bij het eventuele opnieuw filmen van bepaalde scènes.

"Het verhaal dat ik wilde vertellen"


Dit is natuurlijk een positief bericht voor de fans, aangezien hiermee vaststaat dat het derde seizoen er gewoon komt. Showrunner Jim Mickle is erg tevreden over de serie.

Mickle: "Enerzijds is het precies het verhaal dat ik wilde vertellen. Je plant de belangrijkste onderdelen van Gus' verhaal en de serie zelf. Gaandeweg, in de loop van de 24 afleveringen, laten ook de personages zelf zien wie ze zijn. Zowel de cast als de crew hebben iets extra's toegevoegd aan het geheel". We kunnen er dus van uitgaan dat het slotseizoen een mooie afronding zal zijn van de verfilming van de populaire strip.

Sweet Tooth kun je streamen op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen