search
Keert Billy Baker na zijn dood terug in 'All American' seizoen 6?
Series / Interview

Keert Billy Baker na zijn dood terug in 'All American' seizoen 6?

In seizoen 5 van 'All American' is Billy Baker op een tragische manier gestorven, maar dit betekent niet per se het einde voor zijn personage...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Volgens Taye Diggs is er misschien een kans dat Billy Baker terugkeert in het zesde seizoen van All American.

In seizoen 5 van de sportdrama-serie hebben we kunnen zien dat Billy stierf na een gevaarlijk ongeluk. Hij leek eerst veilig te zijn, maar Billy draaide zich om toen hij besefte dat Jabari nog vastzat in de bus die gedeeltelijk over een klif hing.

In latere afleveringen konden we via flashbacks zien hoe Billy was gestorven, maar dit betekent niet per se het einde voor zijn personage. Er bestaat nog steeds een kans dat hij terugkeert in het aankomende seizoen.

Comeback


Diggs heeft onlangs een interview gedaan met TVLine om zijn aanstaande gastoptreden in S.W.A.T. te promoten.

Er werd echter ook aan hem gevraagd wat de plannen zijn voor seizoen 6 van All American en of de kans bestaat dat Billy nog ooit terugkeert, in wat voor vorm dan ooit, bijvoorbeeld in andere flashbacks of als geest.

Diggs gaf aan dat er gesprekken lopen om Billy in het volgende seizoen te laten verschijnen "in de context van de jongens die in een moeilijke situatie zitten, zien ze mij als iemand die wijze adviezen kan geven."

Afwachten


We zullen dus nog even moeten afwachten om erachter te komen of Billy daadwerkelijk terugkeert, maar het is zeker een mogelijkheid.Stream All American op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen