search
Wordt dit beestje de Grogu van 'Star Wars: Ahsoka'?
Series / Nieuws

Wordt dit beestje de Grogu van 'Star Wars: Ahsoka'?

Het lijkt erop dat Ahoska haar eigen versie van Grogu krijgt in haar eigen Star Wars-serie.

Het lijkt erop dat Ahsoka in haar eigen Disney Plus-serie simpelweg getiteld Ahsoka, een sidekick krijgt vergelijkbaar met Grogu uit The Mandalorian. En het is een schattig beestje, hoor!

Nadat we het Star Wars-personage Ahoska haar live-actie debuut zagen maken in het tweede seizoen van The Mandalorian, krijgt ze dit jaar eindelijk haar eigen serie. Maar gelijkenissen met Mando zullen ongetwijfeld getrokken worden!

Ahsoka seizoen 1


Empire Magazine heeft een exclusive blik gedeeld op Ahsoka, en in het speciaal op een 'Loth-cat', een schattig beestje dat we kennelijk in de serie terug gaan zien. Is dit dan de Grogu voor Ahsoka?

Rosario Dawson, die Ahsoka speelt in de serie, was positief over het beestje: "Het zou grauwen en er schattig uitzien. Echt, het detail was next-level."



Schattige beestjes horen natuurlijk thuis in Star Wars. Niet alleen om entertainmentwaarde aan de films en series toe voegen, maar ook voor Disney om een extra zakcentje aan te verdienen.

Grogu bevestigde dat maar weer met The Mandalorian, een serie die zonder twijfel een stuk populairder is geworden dankzij het kleine groene beestje.

Ahoska moet dit jaar nog verschijnen op Disney Plus.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen