Zó gaat Lars Mikkelsen groot-admiraal Thrawn spelen in 'Ahsoka'

Mikkelsen vertelt hoe hij Thrawn in 'Ahsoka' gestalte gaat geven.

Valeria Milić, 17-04-2023 07:51

Tijdens de recente Star Wars Celebration waren de fans door het dolle heen. Lars Mikkelsen, die de stem van Thrawn verzorgde in Star Wars: Rebels gaat deze schurk namelijk ook in Ahsoka gestalte geven.
Ahsoka speelt zich ongeveer 15 jaar na de gebeurtenissen in Rebels af. Mikkelsen sprak met Screen Rant over de manier waarop hij Thrawn 'in het echt' gaat uitbeelden.

Thrawn's plannen

In Rebels vertrok Thrawn naar een onbekend gedeelte van het heelal. Ongetwijfeld zal aan bod komen hoe het de schurk sindsdien vergaan is, en wat hij nu weer van plan is.

Thrawn's belangrijkste kenmerk

Mikkelsen beseft dat hij dingen zal moeten veranderen in hoe hij Thrawn gaat spelen. "In animatie kun je bepaalde dingen wat sterker aanzetten, zoals de stem. Ik moest dit bijstellen naar iets dat meer realistisch overkomt," aldus de acteur.

Dit betekent echter niet dat we Thrawn's karakteristieke manier van praten helemaal niet meer zullen horen. Mikkelsen: "Zijn stem is een te belangrijk onderdeel van zijn karakter. Het is een kalme, soepele manier van praten, die geen enkele spanning verraadt". Ook nu weer zullen de fans een koele, berekenende Thrawn zien, van wie ongetwijfeld net zo'n dreiging uit zal gaan als in Rebels.

Ahsoka kun je vanaf augustus 2023 streamen op Disney+.
Lees meer over: Ahsoka, Rosario Dawson, Mary Elizabeth Winstead, Hayden Christensen, Lars Mikkelsen, Ray Stevenson

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader