search
Dit kunnen we verwachten in seizoen 2 van 'House of the Dragon'
Series / Featured

Dit kunnen we verwachten in seizoen 2 van 'House of the Dragon'

Het tweede seizoen van 'House of the Dragon' is al een tijde in productie, maar de uitvoerend producent laat nu weten wat we kunnen verwachten

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De uitvoerend producent van House of the Dragon, Ryan Condal, heeft verschillende hints gegeven over het tweede seizoen van de serie en de toekomst ervan.

House of the Dragon is gebaseerd op het boek Fire & Blood van George R.R. Martin en de gebeurtenissen spelen zich ongeveer 100 jaar eerder af dan de tijdlijn van Game of Thrones.

In het eerste seizoen hebben we kunnen zien dat Rhaenyra Targaryen en haar halfbroer Aegon II strijden om de controle over de Iron Throne. Dit leidde uiteindelijk tot de dood van Lucerys toen hij werd vermoord door de draak van Aemond.

Hints


De productie van het tweede seizoen is momenteel in volle gang en in een recent interview met IndieWire gaf Condal verschillende hints over wat we kunnen verwachten in seizoen 2. Daarnaast gaf hij ook een schatting van het aantal seizoenen dat nog zal volgen.

Zo zegt hij dat het tweede seizoen vooral gaat focussen op de verhaallijn van de kinderen en dat er nog zeker twee seizoenen aankomen. Bekijk zijn volledige uitspraken hieronder:

Waar gaat seizoen 2 over?


Het tweede seizoen gaat over de kinderen die we alleen in de laatste paar afleveringen van de serie hebben gezien. Ze zijn nu opgegroeid tot jongvolwassenen die draken hebben, en op de leeftijd zijn gekomen dat ze kunnen vechten en rijden op draken. Ze hebben hun eigen meningen en willen de erfopvolging verdedigen.

Hoeveel seizoen komen er?


Het zijn er meer dan twee. Dat is onderdeel van de discussie die we voeren. Waar eindig je de serie op een passende manier, zodat het niet voelt alsof het abrupt is gestopt, maar ook niet te lang doorgaat?



Stream het eerste seizoen van House of the Dragon op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen