search
Maker van 'Phineas and Ferb' geeft update over revival van de animatieserie
Series / Nieuws

Maker van 'Phineas and Ferb' geeft update over revival van de animatieserie

De productie van de 'Phineas and Ferb'-revival is officieel begonnen.

Maker Dan Povenmire heeft een leuke update gegeven over de Phineas and Ferb revival-serie. De productie van de twee nieuwe seizoenen van de voor veel mensen nostalgische animatieserie is begonnen!

Phineas and Ferb, een geanimeerde Disney-serie die voor het eerst in première ging in augustus 2007, is een van de meest succesvolle series van de studio en won drie Primetime Emmy Awards in 2011 en 2012. Hoewel de serie na seizoen 4 in 2015 eindigde, werd er in januari aangekondigd dat er nieuwe afleveringen zijn besteld, waarbij makers Povenmire en Jeff "Swampy" Marsh terugkeren als uitvoerende producenten.

Twee series tegelijk


In een video op TikTok heeft Povenmire bevestigd dat de productie van de revival op 3 mei officieel is begonnen. Hoewel Povenmire enthousiast is over het komende project, bespreekt hij ook de obstakels waar hij in de productie tegenaan loopt:

"Vandaag is de eerste dag van onze nieuwe Phineas-schrijfkamer, en vanmorgen, na maanden van zeer doordachte gesprekken over hoe ik kan delegeren en plannen zodat ik beide series (Hamster & Gretel) kan runnen zonder dat het mij volledig kapot maakt, stuurde mijn meestal erg gereserveerde producer Brandy me dit: [“LATEN WE DEZE DUBBELE SHOW CRAZY S-T DOEN!!!! WOO HOO!!!!”] Ja, laten we dit doen, let's go!"

Bekende gezichten


Hoewel het nog niet bevestigd is, hint de originele stemacteur van Phineas, Vincent Martella, al sinds augustus 2022 naar zijn terugkeer. Hoewel noch Martella noch Povenmire veel hebben onthuld over wat de nieuwe serie zal inhouden, heeft Disney bevestigd dat de revival minimaal 40 afleveringen heeft, verspreid over twee seizoenen, met de mogelijkheid van verdere verlengingen.

Als reactie op een comment van een kijker op de video, onthulde Povenmire dat de nieuwe Phineas and Ferb-serie een aantal afleveringen zal hebben die zich afspelen in verschillende tijdsperioden, inclusief de tienerjaren van de personages. Povenmire liet in januari ook doorschemeren dat Perry the Platypus en Dr. Doofenshmirtz zullen terugkeren.

Het is nog niet bekend of de revival van Phineas and Ferb te zien zal zijn op Disney+.

@danpovenmire ♬ original sound - Dan Povenmire




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen