search
Teaser: Maggie en Negan racen over het water in 'The Walking Dead: Dead City'
Series / Trailer

Teaser: Maggie en Negan racen over het water in 'The Walking Dead: Dead City'

Maggie werft Negan tegen wil en dank in een wel erg persoonlijke reddingsmissie.

Aan het einde van The Walking Dead was er een verbetering in de verhouding tussen Maggie en Negan. Het was echter ook duidelijk dat ze nooit dikke vrienden zouden worden. De teaser-clip die gedropt is lijkt dit te bevestigen.

De twee zijn van plan om Maggie's zoon Hershel terug te halen die zich in New York bevindt. Hij is waarschijnlijk ontvoerd door The Croat (Željko Ivanek), de voornaamste antagonist in de miniserie.

'Gezocht'-poster


Er is een gespannen verhouding tussen de twee, en het feit dat ze samenwerken maakt duidelijk dat de nood hoog is. Ze racen letterlijk over het van Walkers vergeven water richting Manhattan. Verder zien we Perlie Armstrong (Gaius Charles) een 'gezocht'-poster omhooghouden voor Negan. Dit zou kunnen betekenen dat de Newyorkers al weten wie Negan is.

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk op de vraag waarom Hershel (Logan Kim) überhaupt ontvoerd is. Eén mogelijkheid zou kunnen zijn dat The Croat en Negan elkaar al eerder kennen. De ontvoering van Maggie's zoon gaat hiermee indirect over Negan, en niet zozeer over de jongen. Deze, en andere vragen zullen ongetwijfeld beantwoord worden in de langverwachte spin-off.

The Walking Dead: Dead City gaat op 18 juni aanstaande in première op het Amerikaanse AMC. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen