search
de auteur van 'Percy Jackson' heeft enorm veel vertrouwen in de verfilming
Series / Featured

de auteur van 'Percy Jackson' heeft enorm veel vertrouwen in de verfilming

De productie van 'Percy Jackson and the Olympians' duurt al een hele tijd, maar het einde lijkt nu eindelijk in zicht en de auteur is razend enthousiast met het resultaat.

De auteur van Percy Jackson and the Olympians, Rick Riordan, is erg blij met de keuzes die de regisseur heeft gemaakt in het eerste seizoen van de verfilming.

Percy Jackson and the Olympians verschijnt binnenkort op Disney+ en de serie is gebaseerd op de populaire boeken van Riordan met dezelfde naam. Hij is zelf ook betrokken bij de serie als co-maker en de opnames van het eerste seizoen zijn ondertussen afgerond in Vancouver.

Opluchting


In een interview met ComicBook heeft Riordan zijn gedachtes gedeeld over de serie tot nu toe. Hij heeft geen spoilers onthuld, maar hij laat wel weten dat zijn eerste indrukken enorm positief zijn en dat zijn eerste reactie "opluchting" was. Bekijk zijn volledige uitspraak hieronder:

Mooi resultaat


"Ik heb op dit moment verschillende versies van alle afleveringen gezien, omdat ze door een manuscript gaan. Ze worden keer op keer herzien en aangepast. Maar ze zijn geweldig," aldus Riordan.

Daarna ging hij verder: "Eerlijk gezegd was mijn eerste reactie opluchting. Ik dacht bij mezelf: 'Oh, gelukkig maar. Ik denk dat de fans tevreden zullen zijn.' Dat is alles wat ik wil. De visuele effecten zijn nog niet afgerond. Je kunt zien dat het nog niet klaar is, maar het verhaal werkt goed."

Mogelijke release


Seizoen 1 van Percy Jackson and the Olympians zit nu in de laatste fase van de productie en wordt naar verwachting begin 2024 uitgebracht op Disney+.Stream Percy Jackson and the Olympians vanaf 2024 op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen