search
Stream deze films voor je 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' in de bioscoop gaat kijken
Films / Nieuws

Stream deze films voor je 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' in de bioscoop gaat kijken

Om alles goed te kunnen volgen is het handig om deze twee films te bekijken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Voordat we naar de bioscoop rennen voor de laatste Guardians of the Galaxy Vol. 3 is het handig dat we helemaal up to date zijn. Daarom hier een klein overzicht van de vijf streaming films die je eerst gezien moet hebben, om er echt alles van te begrijpen.

Guardians 1 & 2


Guardians 1 is vooral belangrijk voor de onderlinge relaties. Er zit in Vol. 2 wat overlap met betrekking tot de tegenspelers: de Sovereign. Dit zijn niet de belangrijkste tegenspelers, maar ze komen ook wel voor in Vol. 3.

Avengers Infinity War & Endgame


De tegenstander uit deze films, Thanos, komt ook voor in de nieuwste film. Al is het maar via het gesproken woord. Gamora en Nebula praten veel over deze antagonist. Om alles goed te kunnen volgen is het handig om deze twee films te bekijken. Verder heeft het personage Peter Quill het vaak over zijn relatie met Gamora, uit een andere tijdlijn in Endgame.Thor: Love and Thunder


Na Endgame hebben we The Guardians even niet meer gezien, omdat ze samen weggingen met Thor. In de film Thor: Love and Thunder komen The Guardians de eerste circa 30 minuten nog wel voor, alvorens te vertrekken naar hun nieuwste avontuur.Disney+


Zo zijn we weer helemaal up to date. Alle bovenstaande films zijn net als andere films te bekijken via streamingdienst Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen