search
Karen Gillan staat open voor Nebula spin-off serie op Disney Plus
Series / Nieuws

Karen Gillan staat open voor Nebula spin-off serie op Disney Plus

Karen Gillan, onder andere bekend van haar rol als Nebula in Guardians of the Galaxy, staat open voor een spin-off serie op Disney Plus.

De laatste Guardians of the Galaxy-film is vanaf aankomende zomer in de bioscoop te zien, maar dat hoeft niet het einde van de franchise te betekenen. Nebula-actrice Karen Gillan heeft aangegeven open te staan voor een spin-off serie.

James Gunn heeft al aangegeven te stoppen met het maken van Guardians of the Galaxy-films nadat Vol. 3 aankomende zomer in de bioscoop heeft gedraaid, dus bij een eventuele Nebula-spin-off is hij waarschijnlijk niet betrokken. Maar of die er uberhaupt gaat komen blijft eerst de grote vraag. Als het aan Karen Gillan ligt, in ieder geval wel.

Karen Gillan over Guardians of the Galaxy
In een interview met Screen Rant zegt ze het volgende over een mogelijke spin-off: "Ik weet het niet. Ik gok dat Marvel ja moet zeggen. Dus, als je wil dat ze dat doen? Dat zou mooi zijn. Maar ik denk dat Nebula een interessant achtergrondverhaal heeft, dus het zou vet zijn om daar meer over te leren."

Officieel is er dus nog niets in ontwikkeling en Marvel heeft er ook nog nooit naar gehint dat dit wel gaat gebeuren. Het lijkt dus aan de fans te zijn om Marvel ervan op de hoogte te stellen dat een Nebula-serie best gemaakt mag worden. De actrice is in ieder geval al aan boort!

Waar we Nebula sowieso in te zien krijgen, is Guardians of the Galaxy Vol. 3. Deze film draait 5 mei in de bioscoop.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen