search
'Wednesday' heeft iedereen voor de gek gehouden
Series / Nieuws

'Wednesday' heeft iedereen voor de gek gehouden

Wednesday heeft één Hyde gepakt, maar wie zegt dat er niet meer zijn?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Iedereen was natuurlijk veel te gefocust op Jenna Ortega als Wednesday Addams om op de kleine details te letten, maar zo heeft Wednesday wel iets heel groots geheim weten te houden.

Er is een nieuwe theorie over de Hyde, het monster dat Tyler bleek te zijn. Uiteindelijk was het natuurlijk bekend dat Tyler niet de echte slechterik was, maar dat hij gecontroleerd werd door Marilyn Thornhill.

Tyler werd vaak over het hoofd gezien als een optie voor de Hyde, omdat hij altijd een alibi had. Dit was ook het geval tijdens de RaveN, toen hij en Wednesday aan het dansen waren.

Een groot geheim detail


Terwijl de twee aan het dansen waren, kreeg Wednesday een visioen dat Eugene aangevallen werd in de grot.

Wednesday’s visioenen zijn altijd uit de toekomst, maar het exacte tijdstip is niet echt bekend. Als Tyler Eugene aangevallen zou hebben, zou dit betekenen dat hij heel veel gerend heeft.

Een te strakke planning?


Hij zou namelijk heel veel in een korte tijd gedan moeten hebben: erachter komen wat er aan de hand is, zijn pak uittrekken zodat het niet kapot zou gaan, Eugene op tijd vinden en hem dan aanvallen. En dan nog op tijd terug zijn bij Wednesday.

Thornhill heeft altijd hele strakke planningen, dus dit klinkt niet echt iets voor haar. Er is te veel wat aan het toeval overgelaten kan worden. Het is dan ook logischer als er minstens twee Hydes zijn die samengewerkt hebben om Eugene aan te vallen.

Bekijk hieronder een interview met de cast en stream Wednesday op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen