search
Netflix had in 'Wednesday' bijna Hollywoodster Christina Ricci links laten liggen
Series / Nieuws

Netflix had in 'Wednesday' bijna Hollywoodster Christina Ricci links laten liggen

Het was blijkbaar nog een behoorlijk gedoe om de originele Wednesday aan te trekken.

Zo groot als de serie Wednesday van Netflix nu is, zo groot waren de Addams Family-films in de jaren 90. Actrice Christina Ricci speelde in die films de rol van Wednesday en het scheelde weinig of ze zou in de nieuwe serie niet eens meespelen.

Het was voor veel kijkers die opgegroeid zijn met de films uit de jaren 90 leuk om te zien dat de originele Wednesday haar opwachting maakte tegenover Jenna Ortega in de serie Wednesday. In een interview vertellen de makers van de serie dat Ricci wegens een druk schema en zwangerschap bijna niet mee had kunnen doen aan de Netflix-hit.

Twee Wednesdays is iconisch


Makers Miles Millar en Alfred Gough vertellen hierover: "Het was lastig om haar te casten omdat ze zwanger was, dus we moesten een schema opstellen zodat ze al haar afleveringen helemaal aan het einde kon opnemen. Op die manier kon ze in acht afleveringen spelen en kon alles in drie weken gedaan zijn.

Ja, ze moest ook in Yellowjackets spelen. Ze is echt fantastisch om mee te werken. En om de twee Wednesdays samen in dit seizoen te hebben voelde gewoon zo iconisch. Dit was een serie waarin heel veel dingen bijna niet lukten, maar uiteindelijk lukte het wel."


Kijk hieronder het interview van de makers van Wednesday, of kijk alle afleveringen op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen