search
Kennen jullie 'Balki' nog uit de sitcom 'Perfect Strangers'? Hoe is het nu eigenlijk met hem?
Series / Nieuws

Kennen jullie 'Balki' nog uit de sitcom 'Perfect Strangers'? Hoe is het nu eigenlijk met hem?

'Balki' was de grote ster in de serie 'Perfect Strangers'

Balki Bartokomous is een personage uit de Amerikaanse sitcom Perfect Strangers, die van 1986 tot 1993 op televisie te zien was. Balki, gespeeld door acteur Bronson Pinchot, was een optimistische immigrant uit het fictieve land Mypos, die bij zijn neef Larry kwam wonen in Chicago.

Perfect Strangers


De serie was een populaire sitcom in de jaren 80 en 90 en heeft veel fans over de hele wereld. Het personage Balki was vooral geliefd vanwege zijn optimisme en zijn kenmerkende uitspraak "Don't be ridiculous". Het is dan ook niet verwonderlijk dat Balki en Perfect Strangers nog steeds een cultstatus hebben.

Hoe verging het Bronson Pinchot verder?


Na Perfect Strangers speelde Bronson Pinchot in verschillende tv-series en films, waaronder Beverly Hills Cop III en The First Wives Club. Rond 2000 verdween hij echter grotendeels uit de spotlights en begon hij zich te concentreren op zijn werk als ontwerper van interieurs.

En nu?


In 2019 keerde Bronson Pinchot terug naar de televisie in de Amerikaanse sitcom Me, Myself & I De serie werd echter na één seizoen geannuleerd. Momenteel speelt Pinchot in de televisieserie The Cleaning Lady.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen