search
Disney+ zet deze week 11 nieuwe afleveringen online, van o.a. het aangrijpende 'A Small Light'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 11 nieuwe afleveringen online, van o.a. het aangrijpende 'A Small Light'

Je kan deze week gelukkig veel spanning en drama afwisselen met licht vermaak op Disney+.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

A Small Light (seizoen 1 aflevering 3-4)Verschijnt op: 9 mei
Genre: Biografie / Drama / Geschiedenis
Kijk op Disney+

Synopsis: A Small Light gaat over Miep Gies, de secretaresse van Otto Frank. Met de hulp van het Nederlandse verzet beschermden Miep en haar man de familie Frank en vele anderen tegen de nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog. Misschien ben je bekend met het verhaal van Anne Frank en haar leven in het Achterhuis, maar dit is wat er gebeurde aan de andere kant van de boekenkast.

9-1-1 (seizoen 6 - aflevering 13)Verschijnt op: 10 mei
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Disney+

Synopsis: Een blik in het leven van de hulpdiensten die het eerste op de plaats van ongeval zijn en de mensen die in de meest angstaanjagende, schokkende en penibele situaties terechtkomen.

The Muppets Mayhem (seizoen 1)Verschijnt op: 10 mei
Genre: Animatie / Komedie / Familie
Kijk op Disney+

Synopsis: Volg The Muppets Band als hun allereerste album ooit proberen op te nemen.
Overige series nieuw op Disney+Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

10 mei: 9-1-1: Lone Star (seizoen 4 - aflevering 11) - Actie / Drama / Thriller - Een brandweerman uit New York wordt overgeplaatst naar Austin, Texas waar hij de levens van mensen probeert te redden terwijl hij zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.

10 mei: Dois Tempos (seizoen 1) - Drama / Fantasie - Het verhaal van twee meiden die door de tijd reizen en van 1922 naar 2022 gaan.

10 mei: My Family (seizoen 1 - aflevering 9) - Drama - Het perfecte leven van deze op het eerste gezicht gelukkige man stort in elkaar wanneer zijn dochter wordt ontvoerd. De man die dacht dat hij alles had, wordt geconfronteerd met vele beproevingen en krijgt te maken met de complexiteit van de menselijke natuur.

10 mei: Pandora: Beneath the Paradise (seizoen 1 - aflevering 6) - Actie / Drama / Thriller - Hong Tae-ra leeft een leven waar iedereen jaloers op is, met een perfecte echtgenoot en een prachtige dochter. Haar leven raakt echter overhoop als ze plots geconfronteerd wordt met onderdrukte herinneringen.

10 mei: Race (seizoen 1) - Drama / Romantiek - Een verhaal over potentie, als een doorsnee medewerker aangenomen wordt door een hoogstaand PR-bedrijf door een speciale manier van werving.

10 mei: The Great North (seizoen 3 - aflevering 17) - Animatie / Komedie - De avonturen van een alleenstaande vader en zijn vreemde Alaskaanse familie.

10 mei: Will Trent (seizoen 1 - aflevering 5) - Criminaliteit / Drama - Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.

13 mei: Tengoku Daimakyou (seizoen 1 - aflevering 7) - Animatie / Avontuur / Mysterie - In het jaar 2024 is de wereld verwoest. In de ruïnes van Japan ligger er afschuwelijke monsters op de loer en moeten de overlevenden alles bij elkaar zien te schrapen om te overleven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen