search
'Hawkeye'-ster Jeremy Renner geeft positieve update na verschrikkelijk ongeval
Series / Nieuws

'Hawkeye'-ster Jeremy Renner geeft positieve update na verschrikkelijk ongeval

Na in kritieke toestand in het ziekenhuis te hebben gelegen gaat het langzaamaan beter.

Het had weinig gescheeld of de 52-jarige ster van o.a. Mayor of Kingstown, The Avengers en Hawkeye was er niet meer geweest. Acteur Jeremy Renner laat in een bericht online weten dat het elke dag ietsje beter met hem gaat.

Op 1 januari van dit jaar was Renner bezig om de truck van zijn neef te bevrijden uit de sneeuw met een sneeuwschuiver. Deze begon echter weg te schuiven en Renner sprong van de machine af zonder de noodrem te gebruiken. Toen hij zag dat de schuiver op zijn neef af kwam probeerde hij het te stoppen maar belandde er helaas zelf onder.

Meer dan 30 botten gebroken


Hij liep bij het ongeluk ernstig inwendig borstletsel op, raakte gewond aan zijn benen en brak in totaal zo'n 30 botten. Zijn neef paste direct eerste hulp toe en Renner werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar hij ongeveer een kleine maand heeft moeten verblijven.

Door de pijn van heling heen bijten


In een bericht op Instagram toont Renner beelden van zijn revalidatie. Hij schrijft erbij: "Ik heb besloten om door de pijn van revalidatie heen te bijten (met name deze verdomde verbrijzelde scheenbeen) en alle nieuwe onderdelen een testrit te laten doen."

Kijk alle afleveringen van Hawkeye waarin Renner nog heel was op Disney+.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen