search
Misdaadfilm 'No Sudden Move' scoort bij HBO Max
Films / Nieuws

Misdaadfilm 'No Sudden Move' scoort bij HBO Max

'No Sudden Move' uit 2021 brengt een groep grote criminelen bij elkaar. Bij HBO Max kan je zien of dat goed gaat aflopen.

De film doet het erg goed bij HBO Max en is terug te vinden in het lijstje van de populairste films bij de streamer. Voeg hem toe aan je lijst als je dit nog niet gedaan hebt.

Goede regie en topcast


Deze film komt van de hand van regisseur Steven Soderbergh. Hij heeft heel wat films op zijn naam staan waaronder een aantal grote als Magic Mike en Ocean's Eleven. Dit jaar zal ook de serie Full Circle uitkomen welke hij geregisseerd heeft.

In deze misdaadfilm zien we onder meer Don Cheadle, Brendan Fraser, Benicio Del Toro, David Harbour en Jon Hamm.

Synopsis


Onder mysterieuze omstandigheden wordt een groep criminelen bij elkaar gebracht. Wanneer ze samen moeten gaan werken en samen uit moeten gaan zoeken wat er aan de hand is, loopt alles in het honderd. Wie heeft deze groep bij elkaar gebracht?

Stoer en onberispelijk


De film scoort heel erg uiteenlopend bij Rotten Tomatoes. Het publiek is wat minder gecharmeerd volgens de cijfers want daar pakt de film 52%. De critici scoren de film een goed cijfer met 92% en zeggen het volgende over de film.

"Don Cheadle, Benicio del Toro, David Harbour, Brendan Fraser en Ray Liotta doen overvallen met hoeden. Lekker stoer van begin tot eind."

"Een goed geacteerde en onberispelijk geplotte gangsterfilm."

"Steven Soderbergh kan zo'n film in zijn slaap maken. Maar dat maakt het niet minder indrukwekkend."

Bij HBO Max


Je kan deze misdaadfilm streamen bij HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen