search
Er zat één lichtpuntje in het laatste rampzalige seizoen van 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Er zat één lichtpuntje in het laatste rampzalige seizoen van 'Game of Thrones'

Podrick wist in het laatste seizoen van de serie toch nog weer een keer te verrassen.

Het laatste seizoen van Game of Thrones was volgens de vele fans toch echt een grote ramp. Na zeven fantastische seizoenen, kwam er een gehaast 8e seizoen met dubieuze verhaallijnen. Schrijver George R.R. Martin was nog niet klaar met de boeken, dus de showrunners gaven er hun eigen draai aan.

Tragisch seizoen


Was er dan helemaal niets goeds aan het 8e seizoen? Nee, eigenlijk niet, maar toch zat er één scène in die de goedkeuring van de fans wel degelijk kon wegdragen en die toch voor een klein beetje plezier zorgde voor de kijkers.

Podrick


Het was niet de hereniging van Jon en Arya, het waren niet de laatste momenten van Jamie en Cersei, nee het was het lied dat Podrick te horen bracht in de 2e aflevering van het laatste seizoen.

Meer muziek


Het nummer dat hij ten gehore bracht was niet alleen ontroerend, maar ook prachtig uitgevoerd, en de vele fans waren verrast om (weer) één van Podricks talenten te ontdekken. Naar aanleiding van deze scène kwam zelfs de vraag op of er door de jaren heen niet meer muziek in Game of Thrones had moeten zitten en dat lijkt ons een groot compliment voor Podrick, die dus toch een lichtpuntje wist te brengen in het laatste seizoen.

Kijk de song hier:
.

Kijk Game of Thrones op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen