search
Vijf momenten waarop de hitserie 'Chuck' je versteld liet staan
Series / Nieuws

Vijf momenten waarop de hitserie 'Chuck' je versteld liet staan

De mix van komedie, spionage en geweldige momenten was bij de kijkers een hit

Tussen 2007 tot 2015 was de spionnenserie Chuck één van de meest geliefde series. De mix van komedie, spionage en geweldige momenten tussen de personages was bij de kijkers een hit.

Chuck kende veel spannende plotwendingen die de kijkers telkens weer versteld deden staan.

5. De ware identiteit van Gregory Tuttle


In het vierde seizoen ontmoet Chuck (Zachary Levy) de MI6-agent Gregory Tuttle, een stuntelige man met goede bedoelingen. Of toch niet?

Gregory Tuttle blijkt niemand minder te zijn dan Alexei Volkov, gespeeld door James Bond acteur Timothy Dalton, de wapenhandelaar waar Chuck en zijn vrienden dat seizoen mee te maken hadden.



4. Morgan krijgt de Intersect


Sinds seizoen 1 is de Intersect een belangrijk onderdeel van de serie. De supercomputer in het brein van een spion - of in Chuck's geval, een gewone man.

Morgan Grimes (Joshua Gomez) is Chuck's vriend en collega in de Buy More. Sinds Chuck de Intersect krijgt, is Morgan al snel zijn rechterhand. Goedbedoeld, maar ook vaak komisch.

Wanneer Morgan in het vierde seizoen per ongeluk een zonnebril op doet waar de Intersect in is geprogrammeerd, komt hij bij met de iconische woorden, die Chuck ook uitsprak in het tweede seizoen: "Guys, I know kung-fu!"



3. 'Awesome' komt erachter


Chuck heeft een haat-liefde verhouding met de verloofde en later man van zijn zus Ellie (Sarah Lancaster).

Devon Woodcomb, of zoals Chuck hem noemt, Captain Awesome (Ryan McPartlin), lijkt alles te kunnen. Hij heeft een geweldig lichaam, is een succesvolle dokter en ziet er goed uit. Maar bovenal: hij is waanzinnig aardig.

Geen super combinatie voor Chuck's zelfvertrouwen. In Chuck Versus The Colonel is Devon nieuwsgierig als hij door Jeff (Scott Krinsky) en Lester (Vik Sahay) erop gewezen wordt dat John Casey's (Adam Baldwin) "obsessie" met Chuck ietwat vreemd is.

Wanneer Devon op onderzoek uit gaat komt hij, In Casey's huis eindelijk achter de waarheid.

"I knew you weren't a loser who worked at the BuyMore!"



2. Bryce Larkin leeft


Bryce Larkin (Matthew Bomer), Chuck's kamergenoot op school, was er verantwoordelijk voor dat Chuck de Intersect kreeg. Hij was ook verantwoordelijk voor Chuck's expulsie van Stanford.

In de eerste aflevering sterft Bryce nadat hij Chuck de Intersect stuurt. In de negende aflevering van het eerste seizoen lijkt Bryce echter nog te leven - en een ex van Sarah Walker (Ivonne Strahovski) te zijn.



1. Sarah's herinneringen


In de tweedelige finale (Chuck Versus Sarah en Chuck Versus the Goodbye wordt Sarah's geheugen gewist, waardoor ze zelfs tijdelijk als vijand wordt gezien van Team Chuck.

Niemand verwachtte dat de show seizoenen vol opbouw van het personage van Strahovski teniet zou doen door deze twist.

Op een gegeven moment moet Chuck zelfs kiezen: Sarah haar herinneringen teruggeven of de wereld redden. Een onmogelijke keuze.



Toch lijken Sarah's herinneringen niet compleet weggevaagd, het einde van de serie lijkt deze mogelijkheid nog open te houden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen