Pop-icoon Taylor Swift helemaal in de ban van 'Game of Thrones'

Zangeres Taylor Swift is een groot fan van 'Game of Thrones'.

Bas de Kramer, 13 december 2022 19:50

De serie Game of Thrones heeft ongekend veel fans over de hele wereld. Er zijn ook de nodige beroemdheden helemaal gek van de serie, waaronder zangeres Taylor Swift.
Swift heeft toegegeven dat ze Game of Thrones begon het te binge-watchen in 2016 en dat ze het helemaal geweldig vond. De serie begon ook haar muziek te te beïnvloeden, met name het Reputation-album.

Album 'Reputation'
"Deze nummers op Reputation waren gebaseerd op wat ik doormaakte, maar ik zag ze door een Game of Thrones-filter", zei ze daarover. De zangeres lichtte toe: " 'Look What You Made Me Do' is letterlijk de kill-lijst van Arya Stark. 'King of My Heart' werd beïnvloed door Khal Drogo en Daenerys. Het heeft zelfs de drumstyle van de Dothraki-drums."

Arya Stark
Verder voelt Taylor Swift zich sterk verwant met het het personage Arya Stark."Ik realiseer me dat ik niet weet hoe ik een zwaard moet gebruiken en ik heb nog nooit van bijna dood moeten opstaan om op een epische wraakmissie te gaan", zei ze. "Maar ik zit al meer dan 15 jaar in de muziekindustrie, dus..."

Swift deed vóór de finale van de serie ook een gok wie er op de IJzeren Troon zou eindigen:" "Maar als ik realistisch ben, denk ik dat Sansa de vaardigheden heeft en het vermogen om te delegeren en met een dapper gezicht een stoïcijnse houding aan te nemen".

Kijk Game of Thrones op HBO Max.

Bron: Startefacts

Lees meer over: game of thrones, george rr martin, jon snow, bran stark, joffrey baratheon, jack gleeson

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws