search
Weer een aantal gave opties bij de verschillende streamers deze week

Weer een aantal gave opties bij de verschillende streamers deze week

Ook deze week weer een aantal mooie nieuwe opties om te streamen deze week. Van drama tot actie en van documentaire tot aan sciencefiction.

Patricia Koning
Een langverwachte Netflix Original en een nieuwe Disney film, we kunnen deze week weer gaan genieten van onder andere The Mother en Crater.

Aanbod van Netflix


Op donderdag 11 mei komt de Noorse drama film Royalteen: Princess Margrethe naar de streamer. Bekijk de film hier.

Na het schandaal op het schoolfeest smacht prinses Margrethe naar een normaal leven. Ze probeert haar perfecte façade op te houden terwijl ze met familiedrama kampt.Vanaf vrijdag 12 mei zie je de Netflix Original The Mother bij de dienst. Stream de film hier.

Een huurmoordenares die op de vlucht is voor gevaarlijke vijanden, komt uit haar schuilplaats om de dochter te beschermen die ze jaren eerder achterliet.Aanbod van Disney+


Vrijdag 12 mei zien we bij Disney+ het langverwachte Crater naar de dienst komen. Voeg de film toe aan je watchlist en kijk hem vanaf vrijdag.

Na de dood van zijn vader gaat Caleb, die opgroeit in een mijnkolonie op de maan en op het punt staat om overgeplaatst te worden naar een andere planeet, op reis om een ​​legendarische krater te verkennen. Dit was de laatste wens van zijn vader en hij zet alles op alles om deze in vervulling te laten gaan.Aanbod van HBO Max


Vanaf donderdag 11 mei kan je de docufilm Lady Gucci: The Story of Patrizia Regianni bij de dienst zien.

Patricia Reggiani deelt haar liefdesverhaal en de nachtmerrie die daarop volgde.Aanbod van SkyShowtime


Ook bij deze streamer komen we deze week een nieuwe film tegen. Vanaf donderdag 11 mei zie je de film Bros bij SkyShowtime.


Bobby en Aaron zijn twee homoseksuele mannen die zich erg tot elkaar aangetrokken voelen. Ze kampen echter beiden met bindingsangst. Bovendien zijn ze alle twee druk bezet. Ondanks dat proberen ze het beste van hun relatie te maken.Aanbod van Videoland


Hart op de Juiste Plek kan je zienbij Videoland vanaf maandag 8 mei.

De jonge en succesvolle Eve leeft haar droomleven. Ze heeft een toffe baan als freelance trendwatcher, een leuke vriendengroep en ze woont samen met haar knappe vriend Ricardo in de grote stad. Door een onverwachte gebeurtenis is ze ineens niet meer zeker van haar ogenschijnlijk onaantastbare geluk.Bij Videoland zie je ook vanaf dinsdag 9 mei Image of Victory.
Bij Videoland zie je ook vanaf vrijdag 12 mei American Assassin.

Aanbevolen artikelen