search
Netflix komt deze week met 12 nieuwe series waaronder het nieuwe 'Black Knight'

Netflix komt deze week met 12 nieuwe series waaronder het nieuwe 'Black Knight'

Naast veel actie en fantasie zie je deze week op Netflix ook veel reality-tv.

Glenn Walsh
Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Queen Cleopatra (seizoen 1)Verschijnt op: 10 mei
Genre: Documentaire
Kijk op Netflix

Synopsis: Dit gefictionaliseerde Netflix-verhaal gaat over koningin Cleopatra van Egypte van de Ptolemaeïsche dynastie die 21 jaar lang over Egypte regeerde.

Riverdale (seizoen 7 - aflevering 7)Verschijnt op: 11 mei
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.

Black Knight (seizoen 1)Verschijnt op: 12 mei
Genre: Actie / Avontuur / Science Fiction
Kijk op Netflix

Synopsis: Deze serie gaat over de legendarische koerier 5-8 die uitzonderlijk goed de strijd aan kan gaan en de vluchteling Sawol die droomt om in zijn voetsporen te treden.

Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

8 mei: Spirit Rangers (seizoen 2) - Animatie / Actie / Avontuur - De inheems-Amerikaanse kinderen Kodi, Summer en Eddy hebben een geheim. Ze zijn 'Spirit Rangers' die het nationaal park waarin ze wonen, helpen te beschermen!

8 mei: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 18) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

9 mei: Love Village (seizoen 1) - Reality-TV / Romantiek - Zestien vrijgezellen verhuizen naar een huis in de bergen om te zien of de liefde regeert in een rustige en idyllische omgeving.

10 mei: Dance Brothers (seizoen 1) - Drama - Twee broers willen beroemde dansers worden en openen hun eigen club. Maar hun artistieke toewijding botst al snel met de zakelijke kant en hun band komt in gevaar.

10 mei: Missing: Dead or alive (seizoen 1) - Documentaire - Volg de agenten van een politiebureau in South Carolina op hun urgente zoektocht naar mensen die onder verontrustende omstandigheden zijn verdwenen.

11 mei: Ultraman (seizoen 3) - Animatie / Actie / Avontuur - Jaren geleden verliet een buitenaardse held deze wereld in vrede. Nu moet de zoon van Ultraman de aarde beschermen tegen een nieuwe buitenaardse bedreiging.

12 mei: Mulligan (seizoen 1) - Animatie / Komedie / Sci-Fi - In deze satirische comedy wordt de aarde grotendeels verwoest door aliens. Kunnen een paar overlevenden Amerika opnieuw opbouwen en een betere toekomst creëren?

12 mei: Queer Eye (seizoen 7) - Reality-TV - Deze nieuwe 'Fab Five' komen met hippe tips, emotioneel geladen make-overs en oprechte ontboezemingen die allerlei gevoelens losmaken.

13 mei: Divorce Attorney Shin (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Drama - Gedreven door een persoonlijke tragedie navigeert een voormalig pianist, nu advocaat, de complexe wereld van echtscheidingen en vecht voor zijn cliënten om op wat voor manier dan ook te winnen.

Aanbevolen artikelen