search
Sterk ontvangen bioscoopfilm 'Bros' nu te zien op SkyShowtime
Films / Nieuws

Sterk ontvangen bioscoopfilm 'Bros' nu te zien op SkyShowtime

Razendscherpe humor, romantiek en veel hardop mee kunnen lachen. Dat is wat je krijgt volgens velen die de film al gezien hebben. Voeg 'Bros' toe aan je watchlist bij SkyShowtime.

Vanaf donderdag 11 mei komt deze romantische komedie naar SkyShowtime. De film van regisseur Nicholas Stoller wordt door velen goed onthaald.

Synopsis


In deze film volgen we Bobby en Aaron, twee homoseksuele mannen die zich erg tot elkaar aangetrokken voelen. Er staat alleen een probleem in de weg, ze kampen beiden met een grote dosis bindingsangst. Daarnaast zijn ze beide erg druk bezette mannen, toch gaan ze een poging doen om er het beste van te maken.

Naar adem snakkend


Deze fijne romantische komedie wordt goed onthaald op IMDb met een nette 6.3/10. Op Rotten Tomatoes zijn de critici en het publiek het erg met elkaar eens en scoort de film een dikke 90%.

"'Bros' omarmt de gezellige conventies van een liefdesverhaal tussen twee mannen en tempert emotionele kleverigheid met de bijtende humor van hoofdrolspeler Billy Eichner."

"Of je het nu leuk vindt of niet, 'Bros' maakt een overtuigend pleidooi voor meer gevarieerde, meer seks-positieve romcoms in Hollywood."

"Het is een echte, lachwekkende komedie waarbij je het ene moment naar adem snakt en het volgende moment je handen voor je mond gooit van verbazing."

Te zien bij SkyShowtime


Deze film met onder anderen Billy Eichner, Luke Macfarlane, Guy Branum en Miss Lawrence zie je vanaf donderdag 11 mei bij SkyShowtime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen