Het zit niet mee: 'Loki' seizoen 2 laat waarschijnlijk nog lang op zich wachten

Volgens berichten moeten we nog wat langer op het nieuwste seizoen wachten.

Valeria Milić, 09-05-2023 12:08

Eerder hintte acteur Owen Wilson in een interview erop dat Loki in september 2023 zou starten. Hoewel dit bericht nooit officieel is bevestigd, bericht The Cosmic Circus dat de première naar voren geschoven is.
Seizoen 2 zou volgens deze bron in oktober 2023 starten. Marvel Studios zou er happig op zijn om het hele seizoen strak te trekken, waardoor de post-productie langer duurt. Hier zouden twee redenen voor bestaan.

Zekere voor het onzekere

Enerzijds is daar de kritiek dat de laatste producties in het MCU van mindere kwaliteit zouden zijn. Dit speelt vooral sinds Phase Four. Om deze reden zou men liever het zekere voor het onzekere nemen.

De tweede reden is acteur Jonathan Majors, die eerder te zien was als Kang the Conqueror. Majors' personage Kang zou zijn opwachting maken in het tweede seizoen van Loki. Doordat de acteur echter in opspraak is geraakt, doen geruchten de ronde dat de studiobazen zich willen beraden op de toekomst.

Vervolg Loki's verhaal

Het nieuwste seizoen gaat direct verder waar het eerste seizoen eindigde. Loki gaat op zoek naar Kang met het plan om zijn plannen te verijdelen. De Noorse god "was altijd al een buitenstaander in Asgard," aldus producent Stephen Broussard. "In seizoen 1 werd al duidelijk gemaakt dat er meer voor hem in het verschiet ligt, en in het nieuwste seizoen zet Loki's ontwikkeling zich door," besluit Broussard.

Hoewel dit allemaal prima klinkt, zijn de meeste fans momenteel gespitst op de bekendmaking van de startdatum van de populaire serie.

Je kunt Loki bekijken op Disney+.

Lees meer over: Loki, Tom Hiddleston, Owen Wilson, Jonathan Majors, Ant Man and the Wasp Quantumania

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in