search
Langverwachte update over 'Loki' seizoen 2
Series / Nieuws

Langverwachte update over 'Loki' seizoen 2

De oorverdovende stilte omtrent het nieuwe seizoen van 'Loki' wordt eindelijk doorbroken.

Loki is tot dusver de enige Marvel-serie die een vervolg heeft gekregen van Disney+. Het is bekend dat de opnames vorig jaar zijn afgerond, maar afgezien van de post-credits scène in Ant-Man & the Wasp: Quantumania is tot op heden geen informatie vrijgegeven.

Owen Wilson, die Mobius speelt in de serie, lichtte in een interview met Entertainment Tonight eindelijk een tipje van de sluier op. Dit was naar aanleiding van de cameo in de eerder genoemde film.

Duur post-productie


Toen Wilson naar deze cameo werd gevraagd, zei de acteur het volgende: "Je ziet een shot van Tom Hiddleston, mijzelf en Jonathan Majors uit het tweede seizoen van 'Loki'. Volgens mij komt dit deze zomer uit, dan wel in september". Het is natuurlijk niet zeker of Wilson dit zegt naar aanleiding van daadwerkelijke informatie, of dat hij spreekt vanuit zijn ervaring als acteur. Afhankelijk van de duur van de post-productie klinkt de tijdsspanne van juli-september redelijk.

Verder is het zo dat Ant-Man and the Wasp: Quantumania in februari is uitgekomen. De shot met Loki kan gezien worden als opwarmertje voor het vrijgeven van de eerste trailer over de verdere avonturen van de ondeugende Loki.

Je kunt Loki bekijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen