search
Kijk: Jon Bernthal schiet erop los tijdens training voor terugkeer als The Punisher
Series / Video/clip/featurette

Kijk: Jon Bernthal schiet erop los tijdens training voor terugkeer als The Punisher

Dubbel zo stevig: Jon Bernthal op de schietbaan samen met eerdere Punisher-acteur Thomas Jane.

Eerder zagen we al dat Bernthal zich flink aan het voorbereiden is op zijn terugkeer als The Punisher. Waar hij eind maart in de boksring te vinden was, is hij nu actief op de schietbaan.

Dit is te zien in de video die het bedrijf Taran Tactical Innovations op hun Insta geplaatst heeft. Bernthal bevindt zich in goed gezelschap, Thomas Jane schiet namelijk een rondje mee. Jane speelde Frank Castle eerder in The Punisher uit 2004.

'Twee favoriete Castles'


Beiden vermaken zich zo te zien uitstekend, en weten van wanten wanneer het op het doelwit aankomt. Bernthal oefent met verschillende soorten wapens en is zo te zien nog niks verleerd. Hij speelde het personage immers al in de eerste Daredevil-serie, evenals de serie The Punisher.

Eerder werd al bericht dat het eerste seizoen van Daredevil: Born again maar liefst 18 afleveringen kent. Het feit dat Bernthal samen met de eerdere Castle Thomas Jane aan het trainen is kan hierbij voor wat extra motivatie zorgen. De twee "favoriete Castles" hebben ongetwijfeld genoeg ervaringen uit te wisselen.

Daredevil: Born Again wordt in de lente van 2024 verwacht op Disney+.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen