search
Hoe is het nu toch met B.A., de grote krachtpatser uit 'The A-Team'?
Series / Featured

Hoe is het nu toch met B.A., de grote krachtpatser uit 'The A-Team'?

Mr. T. is nog altijd niet met pensioen en dook ondanks op in een reclame voor een schoenenmerk.

The A-Team was in de jaren '80 een ongekend populaire serie. Eén van de leden van het team was de iconische B.A. Baracus, gespeeld door Laurence Tureaud die weer beter bekend is onder zijn artiestennaam Mr. T.

B.A. Baracus


In de serie was Bosco Albert 'Bad Attitude' Baracus een belangrijke onderdeel van het team. Hij was breed en gespierd en zo sterk als een leeuw. Hij was herkenbaar aan zijn hanenkam en was volledig behangen met gouden sieraden. Hij sprak in korte zinnen en was zeer geliefd bij de fans. B.A. had ook een zachte kant en stond bijvoorbeeld bekend om zijn ongekende vliegangst.Mr. T.


Acteur Laurence Tureaud werd in 1952 geboren in de Verenigde Staten en was eerst actief als persoonsbeveiliger. Hij werd uiteindelijk ongekend populair als B.A. in The A-Team en bleef daarna ook in het wereldje actief.

De populariteit van B.A. Baracus ging veel verder dan alleen de tv-serie. Mr. T werd een beroemdheid en een echt icoon van de jaren 80-cultuur. Hij verscheen in films zoals Rocky III en had zijn eigen tekenfilmserie genaamd Mister T.

SkeTchers


Tot voor kort dachten we dat Mr. T. inmiddels met pensioen was. Doch, hij is laatst opgedoken in een reclame voor het schoenenmerk Skechers. De merknaam wordt zonder een T geschreven, maar hij wordt wel uitgesproken. Er moet wel een T in aldus Mr. T. in de grappige reclame.Mr T. is ondanks dat hij in de 70 is, nog altijd niet met pensioen!

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen