search
Eindelijk! Vanaf deze datum is 'Good Omens' seizoen 2 te bekijken
Series / Nieuws

Eindelijk! Vanaf deze datum is 'Good Omens' seizoen 2 te bekijken

Aziraphale en Crowley keren terug in het langverwachte tweede seizoen van de Prime Video-serie.

De succesvolle miniserie kreeg een tweede seizoen, hetgeen in 2021 officieel werd bekendgemaakt. Na wat een eeuwigheid leek heeft Prime Video op Twitter de start van Good Omens seizoen 2 aangekondigd.

Vanaf 28 juli aanstaande keren Aziraphale (Martin Sheen) en Crowley (David Tennant) terug als het bovennatuurlijke duo. De vraag die bij velen heerst is wat de twee gaan meemaken nadat zij de apocalypse wisten te voorkomen.

Goddelijk plan dwarsbomen


Hoewel de schrijvers Terry Pratchett en Neil Gaiman het in principe wel zagen zitten, kwam het vervolg op de bestseller Hoge Omens er uiteindelijk niet.

Voorstelbaar is dat zowel de Hemel als de Hel niet blij zijn met de uitkomst van de eerdere gebeurtenissen. Per slot van rekening is hier een goddelijk plan gedwarsboomd.

Consequenties omzeilen?


Het zou dus kunnen dat zowel de engel als de duivel zich hiervoor moeten verantwoorden. Aziraphale en Crowley zullen hun comfortabele leven op aarde echter nog steeds de hoogste prioriteit geven. Wat van bovenaf bepaald wordt is nu eenmaal minder boeiend voor de heren. Mochten zij op het matje geroepen worden dan zullen ze ongetwijfeld een manier vinden om eventuele consequenties te omzeilen.

Voor het zover is hebben de fans sowieso nog een trailer in het verschiet. Schrijver Neil Gaiman zal op zijn officiële Tumblr-account ongetwijfeld ook wat hemelse hints droppen. Tot die tijd kan de voorpret beginnen.

Seizoen 2 van Good Omens start op 28 juli op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen