search
Hoe is het eigenlijk met meesteroplichter Face uit 'The A-Team?
Series / Featured

Hoe is het eigenlijk met meesteroplichter Face uit 'The A-Team?

Templeton Peck was één van de belangrijkste personages uit 'The A-Team'.

Het grote jaren '80 succes The A-Team bestond uit een aantal nog altijd iconische personages. Eén van de leden van het team was Templeton Peck. Hij werd gespeeld door Dirk Niewoehner.

Face


Templeton had als bijnaam 'Face' en was duidelijk de knapste heer van het team. Met zijn gladde uiterlijk en dito praatjes wist hij vaak indruk te maken op het andere geslacht en op die manier allerlei zaken voor het A-Team voor elkaar te krijgen.

Ook was hij een meester in vermommingen om zo, bijvoorbeeld als arts, burgemeester of militair, andere mensen op het verkeerde been te zetten en zijn 'A-Team' in een goede positie te brengen om de strijd tegen de criminelen aan te gaan.

Niewoehner


Acteur Dirk Niewoehner kende voor zijn rol als Face al flink succes door zijn rol als 'Starbuck' in Battlestar Galactica en was dus bepaald geen rookie meer toen hij aan The A-Team begon. Na The A-Team behaalde hij echter geen grote successen als acteur meer.

Niewoehner is bij de meeste mensen overigens bekend onder zijn artiestennaam: Dirk Benedict. Een naam die zijn manager voor hem heeft verzonnen omdat hij tijdens hun bespreking altijd Eggs Benedict at, gepocheerde eieren.

Bekijk op instagram


70+


Benedict is inmiddels achter in de 70 en laat zich eigenlijk niet meer zien in de media. En hoe is het eigenlijk met die gekke Murdoch uit The A-Team?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen