search
Tom Holland zet ijzersterke rol neer in trailer Apple-serie 'The Crowded Room'
Series / Trailer

Tom Holland zet ijzersterke rol neer in trailer Apple-serie 'The Crowded Room'

Een indringende reeks interviews legt het rauwe innerlijk van Holland's personage bloot.

Zojuist heeft Apple TV de eerste trailer online gezet van hun aankomende serie The Crowded Room. Daarin speelt de enige echte Tom Holland de verdachte Danny Sullivan, die betrokken is bij een schietpartij in New York in 1979.

De serie is geïnspireerd door de biografie 'The Minds of Billy Milligan' van Daniel Keyes en verkent de ware en inspirerende verhalen van mensen, die hebben leren leven met een psychische aandoening.

Plot


In het verhaal volgt de kijker Danny Sullivan na zijn arrestatie. Danny beschrijft in de serie zijn leven gedurende een reeks interviews met ondervrager Rya Goodwin.

Bekijk op instagram

Hierbij mag Tom Holland flink uitpakken om een ijzersterke rol neer te zetten. Terwijl hij steeds dieper in zijn eigen mysterieuze verleden duikt om tot het noodlottige incident van de schietpartij te komen, komt hij tot een levensveranderende openbaring.

Cast


Naast Holland spelen Sasha Lane, Will Chase, Lior Raz, Laila Robins en Henry Eikenberry in de serie in belangrijke rollen. Verder zijn ook Christopher Abbott, Thomas Sadoski, Jason Isaacs en Zachary Golinger van de partij.



Op 9 juni zullen de eerste drie afleveringen van The Crowded Room worden gepubliceerd bij Apple TV+. Daarna zal er wekelijks een nieuwe aflevering uitkomen tot en met 28 juli.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen