search
Eerste foto's van Tom Holland in 'The Crowded Room'
Series / Foto's

Eerste foto's van Tom Holland in 'The Crowded Room'

Tom Holland heeft op zijn Instagrampagina de eerste foto's en de releasedatum van 'The Crowded Room' vrijgegeven.

Tom Holland heeft een rol gescoord in de nieuwe serie The Crowded Room. Op zijn Instagrampagina heeft hij een foto geplaatst en hij heeft de releasedatum bekendgemaakt.

In de foto zien we het personage dat Holland gaat spelen, Danny Sullivan, met een bebloed shirt en aardig wat blauwe plekken op zijn gezicht. In het onderschrift van de foto onthult hij dat The Crowded Room op 9 juni in première gaat op Apple TV+.

De serie gaat bestaan uit tien afleveringen, waarvan de eerste drie allemaal te zien zijn op 9 juni en de andere afleveringen zullen daarna wekelijks worden uitgezonden.

Bekijk op instagram


Plot The Crowded Room


The Crowded Room gaat over Danny, die in 1979 wordt gearresteerd omdat hij betrokken is bij een schietpartij in New York. We volgen zijn verhaal aan de hand van een verzameling interviews die worden afgenomen door de nieuwsgierige ondervrager Rya Goodwin.

We komen steeds meer te weten over Danny's leven, hoe verder we in de serie komen. Uiteindelijk ontdekken we hoe zijn mysterieuze verleden hem heeft gevormd tot de persoon die hij nu is.

Stream The Crowded Room vanaf 9 juni op Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen