search
Netflix geeft je alle geheimen van Arnold Schwarzenegger in de serie 'Arnold'
Series / Nieuws

Netflix geeft je alle geheimen van Arnold Schwarzenegger in de serie 'Arnold'

Na decennialang vermaak in producties mét Arnold, nu een documentaire over Arnold.

Bodybuilder, Hollywood-superster, politicus. Arnold Schwarzenegger is het allemaal geweest. Veel generaties hebben kunnen genieten van alles wat de Oostenrijkse krachtpatser heeft bereikt en daar vertelt hij nu in de docuserie Arnold zelf over.

Netflix komt binnenkort met een docuserie over het leven van de 75-jarige Schwarzenegger. Het vertelt het verhaal over zijn reis van kleine jongen op het Oostenrijkse platteland naar de internationale superster die in de hoogste regionen van de Amerikaanse droom belandt.

Arnold voor zijn grote doorbraak


Arnold begint met de jonge Schwarzenegger die groter droomt dan zijn thuis hem biedt. Na een korte tijd in het leger ziet hij de film Hercules en besluit zijn succes te behalen in het bodybuilden, om zo een manier te vinden om zijn thuisbasis te verlaten.

Genoeg controverse om van te smullen


Iedereen is natuurlijk bekend met het Hollywood-oeuvre van Schwarzenegger. Hij speelde in blockbusters als The Terminator, Predator en Last Action Hero. Persoonlijk had hij ook wat op zijn kerfstok, zoals zijn affaire waaruit een buitenechtelijk kind voortkwam.

Naast de documentaire is Schwarzenegger binnenkort ook te zien in zijn eerste tv-serie als de voormalig CIA-agent Luke Brunner in het nieuwe FUBAR.

Kijk vanaf 7 juni naar de nieuwe documentaire Arnold op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen