'The Righteous Gemstones' zijn terug in knotsgekke trailer voor seizoen 3

De hilarische satire over een familie hebberige evangelisten staat weer in de startblokken.

Valeria Milić, 11-05-2023 09:45

De Gemstones zijn een predikantenfamilie die je niet over het hoofd ziet. Het betreft hier de tweede generatie eigenaren van het Gemstone Salvation Center. Je vraagt je alleen wel af waarom de bidbazen in kwestie in glitterkostuums rondlopen.
De serie scoort prima met 85% op Rotten Tomatoes, wat niet gek is gezien de cast. Golden Globe-winnaar John Goodman speelt patriarch Eli en de maker Danny McBride (Eastbound & Down) is tevens te zien als oudste zoon Jesse.

Dikbelegde boterham

Het gezin bestaat verder uit Judy (Edi Patterson) en de jongste zoon Kelvin (Adam DeVine). Moeder Amber-Leigh is overleden voor de start van het verhaal. De familie verkondigt het evangelie op een manier die eerder aan een Las Vegas-show doet denken en verdient op die manier een dikbelegde boterham.

Wel is het lastig wanneer je af en toe met journalisten te maken krijgt, zoals dit in seizoen 2 het geval was. De Gemstones vragen zich echter geen moment af of ze nu heilig of schijnheilig zijn, en staan ook nu weer klaar om de blijde boodschap te verkondigen.

Seizoen 3 van The Righteous Gemstones kun je zien vanaf 18 juni op HBO Max.


Lees meer over: the righteous gemstones, john goodman, danny mcbride, edi patterson, adam devine

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in