search
Zo ziet de toekomst van 'Grey's Anatomy' er uit
Series / Nieuws

Zo ziet de toekomst van 'Grey's Anatomy' er uit

De topproducente over de hitserie nadat deze onlangs een 20e seizoen heeft gekregen.

Grey's Anatomy wordt in de VS uitgezonden op de zender ABC, welke mede door de ziekenhuisserie zo groot is geworden. Zowel voor als achter de schermen zijn door de jaren heen de nodige veranderingen geweest.

Shonda Rhimes is de bedenker van de serie. In een recent interview met E!News sprak zij over de toekomst van Grey's Anatomy.

Constante verandering


Rhimes staat er positief tegenover, en er mogen wat haar betreft nog seizoenen bij. Het belangrijkste voor haar is dat het kijkerspubliek Grey's Anatomy ziet zitten. Rhimes: "Er lijkt geen einde aan te komen, en dat is geweldig. Tegen de tijd dat 'Grey's Anatomy' eindigt ben ik misschien wel een oud dametje".

"Die wereld [van de serie] behoort de fans toe, en die zijn heel duidelijk in wat ze willen. Het is zo'n bijzondere serie en het blijft goed gaan terwijl het verhaal constant verandert. Ik ga me er niet mee bemoeien en zolang de fans het willen, blijven we 'Grey's Anatomy' filmen," besluit Rhimes.

Hoog aanpassingsvermogen


In de VS zijn de kijkcijfers door de jaren heen uitstekend gebleven, ondanks de grote veranderingen. Dit betrof onder andere het vertrek van belangrijke personages, zoals onlangs het geval was met Meredith Grey (Ellen Pompeo). Ook veranderde de serie van showrunner, waarbij Krista Vernoff het stokje doorgaf aan Meg Marinis. Gezien het hoge aanpassingsvermogen en stabiele kijkcijfers kan Grey's Anatomy dus voorlopig wel even vooruit.

Kijk Grey's Anatomy iedere dinsdagavond om 20.30 u op Net 5.

Ook kun je seizoen 1 tot en met 18 van Grey's Anatomy streamen op Disney+. Seizoen 19 zal hierop te zien zijn vanaf 1 juni 2023.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen