Goed nieuws voor 'Grey's Anatomy'

Na het vertrek van vaste castleden komt er nu een positief bericht over deze ziekenhuisserie.

Valeria Milić, 26-03-2023 18:42

Entertainment Weekly heeft bericht dat seizoen 20 van Grey's Anatomy het groene licht heeft gekregen van ABC. Dit nadat de ziekenhuisserie in relatief korte tijd de nodige omwentelingen doormaakte.
Grey's Anatomy is de langstlopende dramaserie op primetime die door ABC wordt uitgezonden. Dit besluit maakt duidelijk dat de zender dit voor nu nog zo wil houden.

Nieuw tijdperk

Frappant genoeg werd aangegeven dat hoofdrolspeelster Ellen Pompeo (Meredith Grey), alsook Kelly McCreary (Maggie Pierce), hun opwachting zullen maken in seizoen 20. Ondanks hun vertrek blijven de actrices dus verbonden aan Grey Sloan Memorial.

De nieuwe showrunner Meg Marinis, die Krista Vernoff vervangt, heeft al uitgebreid ervaring opgedaan met de serie aangezien zij werkzaam was als uitvoerend producent. Fans zagen Meredith's vertrek terecht als het einde van een tijdperk. Het is ongetwijfeld interessant om te zien welke richting Grey's Anatomy in de toekomst zal inslaan.

Kijk Grey's Anatomy iedere dinsdagavond om 20.30 u op Net 5.

Ook kun je seizoen 1 tot en met 18 van Grey's Anatomy streamen op Disney+. Seizoen 19 zal hierop te zien zijn vanaf 1 juni 2023.

Lees meer over: Greys Anatomy, Ellen Pompeo, James Pickens, Chandra Wilson, Kevin McKidd, Kelly McCreary

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix