search
Goed nieuws voor 'Grey's Anatomy'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Grey's Anatomy'

Na het vertrek van vaste castleden komt er nu een positief bericht over deze ziekenhuisserie.

Entertainment Weekly heeft bericht dat seizoen 20 van Grey's Anatomy het groene licht heeft gekregen van ABC. Dit nadat de ziekenhuisserie in relatief korte tijd de nodige omwentelingen doormaakte.

Grey's Anatomy is de langstlopende dramaserie op primetime die door ABC wordt uitgezonden. Dit besluit maakt duidelijk dat de zender dit voor nu nog zo wil houden.

Nieuw tijdperk


Frappant genoeg werd aangegeven dat hoofdrolspeelster Ellen Pompeo (Meredith Grey), alsook Kelly McCreary (Maggie Pierce), hun opwachting zullen maken in seizoen 20. Ondanks hun vertrek blijven de actrices dus verbonden aan Grey Sloan Memorial.

De nieuwe showrunner Meg Marinis, die Krista Vernoff vervangt, heeft al uitgebreid ervaring opgedaan met de serie aangezien zij werkzaam was als uitvoerend producent. Fans zagen Meredith's vertrek terecht als het einde van een tijdperk. Het is ongetwijfeld interessant om te zien welke richting Grey's Anatomy in de toekomst zal inslaan.

Kijk Grey's Anatomy iedere dinsdagavond om 20.30 u op Net 5.

Ook kun je seizoen 1 tot en met 18 van Grey's Anatomy streamen op Disney+. Seizoen 19 zal hierop te zien zijn vanaf 1 juni 2023.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen