search
Het einde van 'Grey's Anatomy' wordt schokkend: "beslist memorabel"
Series / Nieuws

Het einde van 'Grey's Anatomy' wordt schokkend: "beslist memorabel"

Regisseur Kevin McKidd hint op onverwachten en schokkende gebeurtenissen aan het einde van seizoen 19.

Grey's Anatomy's slotaflevering van het seizoen is in de VS op 18 mei aanstaande te zien. In een gesprek met TVLine praat acteur Kevin McKidd (Owen Hunt) over het regisseren van deze aflevering.

De laatste aflevering, die maar liefst twee uur duurt, neemt McKidd samen met Debbie Allen (Catherine Avery) voor zijn rekening. Volgens de acteur heeft de seizoensfinale verrassingen in petto.

Grote finale


"We doen niet altijd een grote finale, dit jaar wel. Ik doe de eerste helft van de slotaflevering, en het wordt een vrij grootse aflevering. Er komen dingen aan die de kijkers niet aan zagen komen. Het wordt beslist memorabel," hint de acteur.

Grey's Anatomy heeft eerder schokkende plotwendingen getoond, zoals de dood van Lexie Grey (Chyler Leigh) en Mark Sloan (Eric Dane). De schok waar McKidd het over heeft zou betrekking kunnen hebben op Amelia (Caterina Scorsone) en Kai's (E.R. Fightmaster) relatie.

Eerder werd immers al geteased dat we hier meer over te zien zouden krijgen. Anderzijds schroomt de serie niet om belangrijke personages om te laten komen. Mogelijk staat iets dergelijks op stapel, en de terugkeer van Meredith (Ellen Pompeo) zou hiermee een connectie kunnen hebben.

Slotaflevering


De slotaflevering zal in Nederland in juni te zien zijn. Kijk Grey's Anatomy iedere dinsdagavond om 20.30 u op Net 5.

Ook kun je seizoen 1 tot en met 18 van Grey's Anatomy streamen op Disney+. Seizoen 19 zal hierop te zien zijn vanaf 1 juni 2023.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen