Eerste blik op Lady Sif in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Ze komt naar de aarde met een missie van Odin zelf.

Bram de Groot, 11 februari 2014 11:15


Hierboven zie je een eerste blik op het personage Lady Sif in de tv-serie Agents of S.H.I.E.L.D. van Marvel Studios en ABC. De rol wordt gespeeld door Jaimie Alexandra. Lady Sif was ook te zien in de Thor-films van Marvel Studios.

Jed Whedon over de rol: "we zoeken altijd mogelijkheden om de serie te koppelen aan de Marvel-films en het toevoegen van een Asgardisch personage aan Agents of S.H.I.E.L.D. is daarvan het bewijs." Volgens Whedon heeft Lady Sif in aflevering de missie gekregen van Odin om de vijand Lorelei van aarde op te pikken en weer terug te brengen naar Asgard. "Het is uiteraard een belevenis voor de S.H.I.E.L.D.-agenten, die naast een van de krachtigste vrouwen uit Thors wereld mogen vechten."

De episode met Lady Sif heet "Yes Man" en wordt op 11 maart uitgezonden. Het personage Lorelei wordt gespeeld door Elena Satine. In Nederland wordt Agents of S.H.I.E.L.D. uitgezonden door Veronica.

Bron: via CBM

Lees meer over: Jaimie Alexandra, agents of shield, marvel, Lady Sif, marvel studios, abc, Jed Whedon, cameo, lorelei, yes man, maart

Populair nieuws