search
Zware tegenvaller voor seizoen 2 van 'The Last of Us'

Zware tegenvaller voor seizoen 2 van 'The Last of Us'

Ook The Last of Us is zwaar getroffen door de schrijversstakingen van de WGA.

Adriennë Koolen
De stakingen van de schrijvers van de WGA beïnvloeden heel veel series in verschillende stadia van de productie. Nu is ook The Last of Us de dupe van deze protesten.

Het tweede seizoen van The Last of Us was al meteen aangekondigd, aangezien de serie enorm veel kijkers en eigenlijk alleen maar goede reacties kreeg. Het team was meteen al druk aan het denken over het tweede seizoen en de tweede game.

Het eerste seizoen ging namelijk over de eerste game, maar de tweede game zal waarschijnlijk over twee seizoenen verspreid worden. Of dit werkelijk gaat gebeuren is nog maar de vraag, aangezien seizoen 3 nog niet officieel is aangekondigd.

Een onverwachte pauze


Helaas moeten deze plannen voor nu even op pauze gezet worden, aangezien de stakingen roet in het eten gooien. Deze week was namelijk de casting aan de gang, maar nu is deze officieel stopgezet.

Bovendien is het script voor seizoen 2 nog niet af, waardoor er niet genoeg materiaal is om mee door te gaan nu de stakingen steeds erger worden. Naar verwachting kan The Last of Us begin 2024 beginnen met filmen, maar door de stakingen kan het natuurlijk altijd zijn dat deze planning aangepast moet worden.

Bekijk hieronder een interview en stream The Last of Us op HBO Max.

Aanbevolen artikelen