search
Dit is HBO Max's meest bekeken serie aller tijden
Series / Nieuws

Dit is HBO Max's meest bekeken serie aller tijden

Het succes over de post-apocalyptische wereld kan je vast niet zijn ontgaan.

Het werd al met veel publiciteit aangekondigd, wist ontzettend goed te scoren en nu blijkt het zowaar geschiedenis te hebben geschreven. De hitserie The Last of Us is nu officieel de meest bekeken serie ooit voor HBO Max in Europa en Latijns-Amerika.

Het moederbedrijf van HBO Max, Warner Bros. Discovery, heeft in de resultaten van het eerste kwartaal 2023 laten zien dat er gemiddeld 32 miljoen kijkers per aflevering waren in de VS over alle platforms waar HBO op te kijken was. Ook was er een wereldwijde toename in het aantal abonnees op HBO van maar liefst 1,6 miljoen.

De serie scoort voor meerdere industrieën


Sinds de serie The Last of Us in première ging op HBO Max werd er ook een enorme toename gezien in verkoop van de videogames The Last of Us Remastered en The Last of Us Part II van ontwikkelaar Naughty Dog, waarop de serie is gebaseerd.

Louter positiviteit voor de HBO-hit


De interesse voor de hele franchise is dus ongekend hoog. De serie scoort bij publiek en critici en de verkoop van de games is in de lift. Gelukkig hoeven fans niet lang te wachten op een tweede seizoen, daar onlangs bekend werd dat de opnames sneller beginnen dan gedacht.

Kijk alle afleveringen van The Last of Us op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen