search
Als je 'The Last of Us' leuk vond, moet je zeker deze serie kijken

Als je 'The Last of Us' leuk vond, moet je zeker deze serie kijken

Deze serie lijkt verdacht veel op The Last of Us en is dus een goede optie om te kijken tijdens het wachten op seizoen 2.

Adriennë Koolen
Het is altijd zo lastig om een nieuwe serie te vinden om lekker te bingen. Het moet spannend genoeg zijn, goede drama hebben en vooral heel vermakelijk zijn.

The Last of Us heeft in korte tijd ieders hart veroverd, maar helaas moeten fans nog even wachten totdat seizoen 2 eindelijk uitkomt.

In de tussentijd kan je natuurlijk de game gaan spelen, maar als je geen spoilers wilt voor seizoen 2 is dat misschien ook niet het beste plan. Gelukkig zijn er een heleboel series met dezelfde thema’s als de geweldige The Last of Us.

Z Nation


Fans van The Last of Us kunnen zeker genieten van een post-apocalyptisch verhaal met goede actiescènes. Z Nation heeft dit allemaal. Het verhaal van de serie lijkt redelijk op dat van The Last of Us, maar brengt toch een nieuwe kijk op post-apocalyptische verhalen.

Net zoals in The Last of Us speelt Z Nation zich een aantal jaar na een gevaarlijke virusuitbraak af. Er is maar één persoon op de hele wereld die deze infectie heeft overleefd en hij is dan ook de enige hoop (klinkt bekend?). Z Nation volgt zijn reis met een groep van New York naar California.

Bekijk hieronder de trailer en stream alle 5 seizoenen van Z Nation op Netflix.

Aanbevolen artikelen