search
Opvallende foto: Sheldon gaat weg met Mary in laatste aflevering 'Young Sheldon'
Series / Nieuws

Opvallende foto: Sheldon gaat weg met Mary in laatste aflevering 'Young Sheldon'

Sheldon gaat voor een zomer naar Duitsland, wat voor problemen zou kunnen zorgen in het volgende seizoen...

De eerste afbeelding voor de finale van seizoen 6 van Young Sheldon laat een bijzonder moment in de serie zien. We zien namelijk hoe Sheldon Texas verlaat en vertrekt naar Duitsland.

In The Big Bang Theory zijn we te weten gekomen dat het sociaal onbeholpen genie een zomer zal doorbrengen in het Heidelberg Instituut. CBS ontwijkt de details van de reis, maar Young Sheldon seizoen 6 gaat verder met het verhaal.

Voorafgaand aan de finale van seizoen 6 van Young Sheldon geeft CBS de eerste blik op de reis van Sheldon en Mary naar het buitenland. Bekijk de afbeelding hier.

Stroomversnelling


Sheldon's reis naar Duitsland zou pas ergens de komende jaren plaatsvinden, maar CBS volgt de verhalen van Young Sheldon in een stroomversnelling en slaat ongeveer een jaar van zijn leven over op basis van de gevestigde canon, en het is onduidelijk waarom.

Dit zorgt ook voor problemen in het narratief na zijn zomer in Heidelberg. De serie wordt voor minstens één jaar verlengd, dus het is merkwaardig of hij na zijn verblijf in het buitenland zelfs nog terugkeert naar Medford of dat hij rechtstreeks naar Pasadena, Texas gaat.

De terugkeer van Young Sheldon seizoen 7 is al bevestigd. Als het inderdaad het laatste seizoen is, kan CBS een manier vinden om Sheldon terug te halen naar Medford, zelfs voor een beperkte tijd. De prequel van The Big Bang Theory heeft nog steeds een aantal grote verhaallijnen om aan te pakken, waaronder de onverwachte dood van George.

Young Sheldon is te zien op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen