search
Plotgat in 'Young Sheldon' verwoest 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Plotgat in 'Young Sheldon' verwoest 'The Big Bang Theory'

Een poging van Sheldon om zijn zus te helpen heeft gezorgd voor een plotgat in 'The Big Bang Theory'.

Een moment in seizoen 6 van Young Sheldon, aflevering 17, creëert een plotgat in The Big Bang Theory. En dit ruïneert ook gelijk een van de meest hilarische scènes van Sheldon en Amy…

Ondanks dat het een late toevoeging was aan de op nerds gerichte sitcom, won Amy (Mayim Bialik) al snel de harten van het publiek. Gedurende de 12 seizoenen van The Big Bang Theory ontwikkelde CBS geleidelijk de romance van het paar, die behoorlijk wat ups en downs had. De scènes van hen samen bevatten een paar van de grappigste momenten, waaronder een die Young Sheldon onlangs tegensprak.

Behoefte aan afsluiting


In de aflevering "A German Folk Song and An Actual Adult", hebben de schrijvers een manier gevonden om Sheldon en Missy samen te laten werken. Aangezien de enige Cooper-dochter geen tv mag kijken, neemt haar tweelingbroer het op zich om haar te helpen door naar haar favoriete serie 90210 te kijken, in een poging de gebeurtenissen door te geven aan zijn zus. Deze daad van Sheldon is hartverwarmend, maar het resulteert ook in een plotgat in The Big Bang Theory.

In de Young Sheldon-aflevering geeft Sheldon toe dat hij een completist is nadat hij de drang om de aflevering van 90210 af te maken niet kon weerstaan nadat hij de eerste paar seconden ervan had gezien. Dit klinkt misschien als een onbelangrijke zin. Het heeft echter grotere gevolgen voor het canon van The Big Bang Theory, aangezien dit in tegenspraak is met de weergave van Sheldon in de originele serie.

In The Big Bang Theory seizoen 6, aflevering 21, "The Closure Alternative", weigerde Sheldon toe te geven dat hij een probleem heeft met geen afsluiting hebben. Dit motiveerde Amy om niet alleen te bewijzen dat hij ongelijk had met een reeks tests waarbij ze hem niet toestond dingen af te maken om hem te helpen met zijn behoefte aan afsluiting. Omdat Sheldon zegt dat hij een completist is in seizoen 6 van Young Sheldon, is het niet logisch dat hij er een probleem van maakte in The Big Bang Theory.

Young Sheldon is te zien op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen