search
Theorie over 'The Big Bang Theory' kapot gemaakt door 'Young Sheldon'
Series / Nieuws

Theorie over 'The Big Bang Theory' kapot gemaakt door 'Young Sheldon'

De finale van seizoen 6 nadert, en er is al verrassende informatie over het plot.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op 18 mei zal de slotepisode van het zesde seizoen van Young Sheldon de wereld ingaan. Onlangs is een synopsis uitgelekt, met daarin details die fans van de oorspronkelijke serie vreemd zullen vinden.

In de slotepisode zullen we gaan zien hoe de jonge Sheldon Texas zal verlaten voor Duitsland. Dat hij een periode in Duitsland heeft doorgebracht werd al onthuld in The Big Bang Theory, maar de details zullen significant verschillen.

Leeftijdsverschil


Om te beginnen zal Sheldon in de prequel 13 zijn als hij naar Duitsland vertrekt. In de originele serie was hij 15 jaar oud. Daarnaast zou Sheldon een gastprofessor zijn op het Duitse Heidelberg Instituut, maar gezien zijn leeftijd is dat onwaarschijnlijk.

Continuïteit


Het is niet de eerste keer dat de prequel wat laks is met de continuïteit ten opzichte van de originele serie. Dit specifieke geval heeft echter meer consequenties dan eerdere gevallen. De aankomende verhuizing naar Duitsland betekent dat de serie het hartbrekende verhaal waarin hij George betrapt met een vreemde vrouw overslaat. En dat was een incident dat grote impact had op het leven van de jongen.

The Big Bang Theory en Young Sheldon kun je volledig bekijken op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen