Oscar-winnende oorlogsfilm uit 2017 stream je nu bij Netflix

Filmnieuws - Deze biografische oorlogsfilm zie je vanaf dinsdag 16 mei op Netflix. Voeg hem toe aan je watchlist want deze wil je niet missen.

Patricia Koning, 13-05-2023 14:17

Gary Oldman won voor zijn rol als Winston Churchill in Darkest Hour een Oscar voor beste mannelijke hoofdrol. Stream deze film bij Netflix.

Keuze

Wanneer Winston Churchill net een paar dagen premier is van het Verenigd Koninkrijk moet hij al een zware beproeving doorstaan. Hij moet de keuze maken of hij met Nazi Duitsland een vredesverdrag gaat onderhandelen of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten.

Lovende woorden

Met een score van 7.3/10 op IMDb doet de film het goed. Bij Rotten Tomatoes pakt de film een gemiddelde van 82% en de mensen op Twitter praten nog steeds vol lof over de film.

Bij Netflix

De film van de hand van regisseur Joe Wright blijft een populaire keuze voor mensen om naar te kijken.

Naast Oldman welke een sublieme performance wegzet in deze film zien we ook Lily James, Kristin Scott Thomas, Ben Mendelsohn en Ronald Pickup. Bekijk de film vanaf 16 mei bij Netflix.


Lees meer over: Netflix, Darkest Hour, Gary Oldman, Joe Wright, Lily James, Kristin Scott Thomas, Ben Mendelsohn, Ronald Pickup

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in