search
'The Witcher'-actrice verbreekt haar stilte over de exit van Henry Cavill
Series / Nieuws

'The Witcher'-actrice verbreekt haar stilte over de exit van Henry Cavill

Het aankomende derde seizoen wordt het laatste met Henry Cavill in de rol van Geralt of Rivia.

Nu het publiek zich voorbereid op de laatste The Witcher-afleveringen met Henry Cavill in de rol van Geralt of Rivia, heeft actrice Anya Chalotra (Yennefer of Vengerberg) eindelijk haar stilte over zijn exit verbroken.

Cavill leidde de cast van de Netflix-serie als Geralt of Rivia, een monsterjager wiens lot is verbonden met kroonprinses Ciri en tovenares Yennefer of Vengerberg. In seizoen 3 van The Witcher reizen Geralt en Yennefer naar Aretuza om Ciri verborgen te houden terwijl ze aan haar magische training begint, om vervolgens te midden van politieke corruptie en duistere magie te belanden.

Moeilijk te accepteren


Tijdens een gesprek met Entertainment Weekly deelde Chalotra haar mening over het vertrek van Henry Cavill:

"Alles wat we kenden, waren de gevoelens die we hebben als een seizoen ten einde loopt. Dat is vol trots en liefde en prestatie voor wat we hebben gedaan. Dus bleven we in dat moment in plaats van iets anders".

"Het nieuws was... ja, het is moeilijk te accepteren, want hij is een cruciaal onderdeel van de serie en we zijn allemaal dol op hem. Dus we gaan hem erg missen. Ik wens hem het allerbeste".


Cavill maakte vorig jaar bekend te stoppen met zijn rol als Geralt. Liam Hemsworth werd al snel gecast om Cavill te vervangen vanaf seizoen 4 van The Witcher, terwijl de voormalige hoofdrolspeler inmiddels een aantal andere projecten heeft aangenomen, waaronder een nieuw universum van Warhammer bij Amazon Studios.

The Witcher seizoen 3 deel 1 is vanaf 29 juni te zien op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen