search
Deze actiefilm is nog steeds populair bij Disney+
Films / Nieuws

Deze actiefilm is nog steeds populair bij Disney+

'Die Hard' komt uit 1988 dus kunnen we toevoegen aan het lijstje klassiekers die altijd goed blijft scoren. Deze actiefilm, en de daaropvolgende films, stream je bij Disney+.

Bruce Willis maakte zijn grote doorbraak als John McClane in Die Hard. De film weet bij Disney+ nog steeds goed te scoren.

Terroristen


John McClane, een detective uit New York, komt aan in Los Angeles om de kerstdagen door te brengen met zijn vrouw in de hoop zijn relatie weer goed op te pakken. Maar terwijl McClane wacht tot het kerstfeestje op het kantoor van zijn vrouw is afgelopen, nemen terroristen het gebouw in beslag. Wanneer de terroristen de gijzelaars bij elkaar zetten weet McClane weg te komen en niet lang daarna de boel op stelten te zetten.

Cast en regie


Naast Willis zien we in deze keiharde film ook Alan Rickman, Bonnie Bedelia, Reginald VelJohnson, Paul Gleason en Alexander Godunov.

Deze spectaculaire film is geregisseerd door John McTiernan. Hij had na Die Hard ook een groot succes te pakken met de film The Hunt for the Red October.

Keiharde actie


De film uit 1988 pakt een heel goede score op Rotten Tomatoes van maar liefst 94%. Ook bij IMDb doet hij het bijzonder goed met een 8.2/10.

Niet alleen deze film, maar ook de vervolgen ervan scoren allemaal erg goed. Je streamt niet alleen Die Hard bij Disney+ maar ook Die Hard 2, Die Hard with a Vengeance, Die Hard 4.0 en A Good Day to Die Hard.

Disney+


Kijk de kneitergoede actiefilm bij Disney+. Wanneer je tijd hebt voor een dag bingewatchen, is het zeker aan te raden om daarna door te gaan met de andere vier films.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen