search
Deze 'Star Wars Rebels' acteur keert niet terug voor 'Ahsoka'
Series / Nieuws

Deze 'Star Wars Rebels' acteur keert niet terug voor 'Ahsoka'

Freddie Prinze Jr. keert niet meer terug als Kanus Jarrus.

Hoewel veel acteurs uit Star Wars Rebels terugkeren om hun rol te hervatten in Ahsoka, is dat niet voor iedereen het geval. Freddie Prinze Jr. zal zijn rol als het personage Kanan Jarrus niet opnieuw spelen in de aankomende serie.

Tijdens de podcast The Big Thing besprak Prinze Jr. zijn meest recente Kanan-cameos in Star Wars: The Rise of Skywalker en Star Wars: The Bad Batch seizoen 1, maar bevestigde dat hij niet zal terugkeren in Ahsoka.

"Ik werd gevraagd om Kanan in te spreken in The Bad Batch. Ik heb het gevoel dat elke keer dat je de stem van Kanan hoort sinds het einde van Rebels, het zijn impact echt een beetje verzwakt. Ik wilde Episode IX ook niet doen. Ik werd om een gunst gevraagd, maar ik heb het gevoel dat al hun gunsten nu opgebruikt zijn".

Te oud


Vervolgens vroeg de interviewer of dit dus betekende dat Prinze Jr. niet zou terugkeren in Ahsoka, waarop hij het volgende antwoordde: "Geen Ahsoka. Ik ben klaar met Kanan. Ik ben te oud voor die dingen".

Hoe teleurstellend het ook is dat Prinze Jr. ook niet terugkeert, pleit de acteur er overtuigend voor om het personage met rust te laten. Toch zullen er in Ahsoka waarschijnlijk wel verwijzingen zitten naar Kanan, hoe ze dat gaan oplossen moeten we met eigen ogen gaan zien.

Ahsoka is vanaf augustus te zien op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen