search
Nieuwe setfoto's onthullen de eerste recast in 'Daredevil: Born Again'
Series / Nieuws

Nieuwe setfoto's onthullen de eerste recast in 'Daredevil: Born Again'

Het is duidelijk dat 'Daredevil: Born Again' niet zomaar een vervolg is op de originele serie.

Het filmen van Daredevil: Born Again is begonnen, waardoor we af en toe setfoto's kunnen verwachten. In de meest recente beelden zien we voor het eerst een recast die gedaan is.

Er gaan veel foto's rond van het shooten van de reboot. Marvel wil namelijk zoveel mogelijk praktische decorstukken en settings gebruiken voor de serie, waardoor er beelden rondgaan van het filmen van de serie in de straten van New York. Fans zien nu voor het eerst de recast van Sandrine Holt als Vanessa Fisk:

Bekijk op instagram


Geen vervolg


Hoewel het nog moet worden bevestigd door Marvel Studios, wordt er gezegd dat Holt actrice Ayelet Zurer vervangt als de vrouw van Fisk. Hoewel Fisk door die serie werd neergezet als een nogal hoffelijk personage, is de versie van Holt te zien in wat minder deftige kleding.

De vraag of Born Again wel genoeg overeenkomt met de originele serie is nog steeds een twistpunt onder fans van de serie, aangezien Marvel Studios nog moet onthullen of de reboot in welke vorm dan ook zal verwijzen naar de gebeurtenissen van de Netflix-serie.

We moeten niet verwachten dat de reboot een vervolg gaat zijn op de originele serie. De makers van de serie en Daredevil-acteur Charlie Cox hebben namelijk al meerdere malen benadrukt dat de reboot gezien moet worden als een geheel op zichzelf staande serie.

Daredevil: Born Again is vanaf het voorjaar van 2024 te bekijken op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen